​Diamantboring og wireskæring i hårde materialer

Hos B.S. Diamant-Teknik ApS har vi specialiseret os i wireskæring og diamantboring- og skæring for virksomheder, byggefirmaer og entreprenører. Vi udfører især wireskæring og diamantboring og – skæring i og omkring København, men vi kommer også mange andre steder såsom i Holbæk og Slagelse.

Vi tilbyder diamantboring af runde huller i alle størrelser

Ved diamantboring kan man lave runde huller i alle størrelser. Det kan for eksempel være ventilationshuller, huller til vand og varmerør eller andre former for gennemføringer.

Vi udfører endvidere wireskæring, hvis gennemføringer skal være store eller dybe.

Vi kan med andre ord bore og skære i forskellige hårde materialer på byggepladser og andre steder. Ofte foretages opgaver med diamantboring og-skæring først ude på byggepladserne, fordi det er uhensigtsmæssigt at transportere betonelementerne, efter der er skåret i dem.

Vi udfører endvidere en del korrektioner af fejl ude på byggepladser. Det kan være vinduesåbninger eller ventilationshuller, der er dimensioneret forkert.

Et af vores nyeste tiltag er en sav, der kan skære et vindueshul i en enkelt arbejdsgang. Tidligere skulle der to forskellige maskiner til at udføre denne opgave. Det betyder, at vi hurtigt og effektivt kan lave huller til vinduer, døre og altaner i betonbyggeri.

Kontakt os for at få et tilbud på boring eller skæring

Kontakt os gerne på telefon 24 82 54 20 eller på bsdiamantteknik@mail.dk for at høre mere om diamantboring, diamantskæring, wireskæring, betonskæring og -slibning samt asfaltskæring. Derpå kan vi tage en drøftelse og eventuelt komme på en besigtigelse, hvorpå vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud.

Indhent ​et godt tilbud!

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

firmainfo

B.S. Diamant-Teknik ApS

CVR: 28858663

adresseinfo

Krogvejen 44

4281 Gørlev​

kontaktinfo

​Telefon: 2482 5420