Nedrivning med robotter og specialmaskiner​

Hos B.S. Diamant-Teknik ApS tilbyder vi nedrivning med specialmaskiner og robotter, som kan skære og hamre i høje og skæve vinkler. Vores robot har blandt andet være benyttet til nedrivning af store siloer. Vi udfører nedrivningsopgaver i København samt mange andre steder i landet såsom i Holbæk og Slagelse.

Specialist i kompliceret og besværlig nedrivning

Vi har som Sjællands eneste diamantborings- og skæringsfirma en robot, der kan komme ind alle steder. Den kan nå ind, hvor andre ikke kan. Det kan være både udvendig og indvendig nedrivning, og det kan være i hjørner og i højder. Robotten bliver naturligvis fjernbetjeningstyret.

Vi laver alle former for nedrivning, men vi er specialiseret i komplicerede nedrivningsopgaver.

 Det gælder især nedrivninger i tæt bebyggelse, hvor der i særlig grad er brug for en kontrolleret nedrivning. Men der er også mange fordele ved at benytte en robot til indvendige nedrivninger i både små og store bygninger.

Få flere oplysninger om nedrivningsløsninger

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at få flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde inden for indvendig og udvendig nedrivning og specialopgaver. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse for at drøfte mulighederne, før vi udarbejder et tilbud. 

Du kan ringe til os på telefon 24 82 54 20, eller du kan sende en e-mail til os på bsdiamantteknik@mail.dk.​

Indhent ​et godt tilbud!

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

firmainfo

B.S. Diamant-Teknik ApS

CVR: 28858663

adresseinfo

Krogvejen 44

4281 Gørlev​

kontaktinfo

​Telefon: 2482 5420