Diamantslibning med professionelt diamantværktøj

​Hos B.S. Diamant-Teknik ApS har vi stor ekspertise med diamantslibning af blandt andet betongulve. Vi udfører typisk diamantslibning for virksomheder, byggefirmaer og entreprenører i København, men også andre steder som for eksempel i Holbæk og Slagelse.

Moderne betonslibning sker ved diamantslibning

Der findes flere metoder til at slibe beton, men diamantslibning er en billig og effektiv form for betonslibning. Det kan ske i forbindelse med ujævnt og hullet beton, men formålet kan også være at fjerne maling og andre former for belægninger fra betonoverflader. Det kan endvidere ske i forbindelse med vandskader eller lignende.

Diamantslibning kan også bruges ved falsning til for eksempel badekar eller brusekabiner. Eller det kan ske, hvis der skal laves fald i gulvet, så vandet løber hen mod et afløb. 

Betonslibning med diamantværktøjer giver i det hele taget mange muligheder, fordi det er effektivt, hurtigt og billigt.

Vi tilbyder endvidere polering af betongulve. Det er en attraktivt alternativ til de traditionelle metoder. Det er langt billigere, og der er masse af muligheder inden for design.

Kontakt os for at høre mere om slibning af beton

Du kan kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om diamantslibning af beton, eller hvis du ønsker en drøftelse af, hvad vi kan tilbyde inden for alle former for slibning af beton. Du kan ringe til os på telefon 24 82 54 20, eller du kan skrive til os på bsdiamantteknik@mail.dk.​

Indhent ​et godt tilbud!

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

firmainfo

B.S. Diamant-Teknik ApS

CVR: 28858663

adresseinfo

Krogvejen 44

4281 Gørlev​

kontaktinfo

​Telefon: 2482 5420